Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Soner Çetin’den personele teşekkür

Soner Çetin’den personele teşekkür

Soner Çetin’den personele teşekkür

Soner Çetin’den personele tesekkür

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, sokaga çikma yasaginin oldugu hafta sonu da dahil çalismalarini özveriyle sürdüren Sosyal Isler Müdürlügü personelini ziyaret etti. Personele fedakar çalismalarindan dolayi tesekkür eden Baskan Soner Çetin, “Bu sikintili süreç mutlaka atlatilacak ancak sizin çalismalariniz unutulmayacak” dedi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, koronavirüs salgini basladigindan bu yana haftanin her günü yogun bir tempoda çalisan Sosyal Isler Müdürlügü personelini ziyaret ederek, tesekkür etti.

Sokaga çikma yasaginin uygulandigi hafta sonu görevini yapmak üzere birimde toplanan personelle bir araya gelen Baskan Soner Çetin, “Hepinize çok tesekkür ediyorum. Büyük bir özveri ile görevinizi yapiyorsunuz. Sokaga çikma yasaginin oldugu günlerde bile görevinizin basinda sikintisi olan vatandaslarimiza ulasmaya çalisiyorsunuz. Bu sikintili süreci hep birlikte atlatacagiz ancak sizin verdigini emekler unutulmayacak” dedi.

ÇUKUROVALILARIN HIZMETINDEYIZ

Sosyal Isler Müdürlügü personelinin her gün 65 yas üstü vatandaslarin evlerine sicak yemek servisi yaptigini, ihtiyaç sahiplerine gida yardiminda bulundugunu, evinden çikamayanlarin sorunlarina çözüm ürettigini ve ihtiyaçlarini karsiladigini belirten Baskan Soner Çetin, söyle devam etti:

“Arkadaslarimiz haftanin 7 günü büyük bir fedakarlik göstererek vatandaslarimiza hizmet veriyor. Kendilerine belediye baskani olarak çok tesekkür ediyorum. Arkadaslarimizla sohbet etmek ve moral vermek için bir araya geldim. Çukurova Belediyesi tüm birimleriyle hemsehrilerimizin hizmetindedir. Onlar evde kalsinlar bizler onlar için çalisiyoruz.”

Sosyal Isler Müdürlügü personeli kendilerini ziyaret gelen Baskan Soner Çetin’e pasta ikram ettiler ve hatira fotografi çektirdiler.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli